Lasagne po bolońsku
Przepis na tradycyjną lasagne w stylu bolońskim z zielonymi płatami świeżego makaronu La Fileja.
Przepis na tradycyjną lasagne w stylu bolońskim z zielonymi płatami świeżego makaronu La Fileja.
Przepis na sos śliwkowy do ravioli z dziczyzną La Fileja i nie tylko.
Odbiorców hurtowych zapraszamy na stronę www.lafileja.eu
Okrasa do ravioli i pierogów La Fileja.
Netto 200 ml wystarczy na pół kilograma ravioli i pierogów.
Wysyłka w: 48 godzin
Okrasa do ravioli i makaronów La Fileja.
Netto 200 ml wystarczy na pół kilograma ravioli i 250g makaronu.
Pasteryzowana Konfitura z czerwonej cebuli.
Okrasa do ravioli i pierogów.
Netto 200 ml wystarczy na pół kilograma ravioli i pierogów.
Okrasa do ravioli i pierogów.
Netto 200 ml wystarczy na pół kilograma ravioli i pierogów.
Wysyłka w: 5 dni
Okrasa do ravioli i makaronów La Fileja.
Netto 200 ml wystarczy na pół kilograma ravioli i 250g makaronu.
Wysyłka w: 24 godziny
Usługa pakowania na prezent. Dodaj do koszyka jeśli produkty należy zapakować w formie prezentu.
Wysyłka w: 24 godziny