Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Program Lojalnościowy

Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Pesto z cukini i migdałów 0
Pesto z cukini i migdałów

Składniki:

2 małe cukinie

2 ząbki czosnku

50 g sera pecorino

1 szklanka prażonych płatków migdałowych

Garść mięty

 

Instrukcja przygotowania:

Nieobraną cukinię zetrzeć na grubych oczkach i posolić. Pozostawić na ok. 30 minut. Następnie odsączyć z wody i zblendować z resztą składników. Przyprawić solą i pieprzem.

Porcję pesto (czubata łyżka) nałożyć na patelnię. Dolać troszkę wody z gotowania makaronu. Nie podgrzewać. Ugotowany makaron lub gnocchi dodać do rozrzedzonego lekko pesto i wymieszać.

 

Sugerowane produkty z oferty La Fileja: 

gnocchi pietruszkowe kup teraz

łazanki pietruszkowe kup teraz

pappardelle szpinak kup teraz

ravioli spianata kup teraz

ravioli ziemniak mięta kup teraz

ravioli dorsz z porem kup teraz

 

Komentarze do wpisu (0)

Bestsellery
Ravioli łopatka wieprzowa 500 g
Ravioli łopatka wieprzowa 500 g
29,00 zł
szt.
Ravioli szpinak ricotta 500 g
Ravioli szpinak ricotta 500 g
26,00 zł
szt.
Ravioli spianata piccante 500 g
Ravioli spianata piccante 500 g
31,00 zł
szt.
Bakłażan pecorino ravioli  500 g
Bakłażan pecorino ravioli 500 g
27,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl