

Batat habanero ravioli 500 g






Opis
Ravioli rzemieślnicze z nadzieniem z batata i habanero. W składzie batat, masło, cebula, habanero, płatki kukurydziane.
Składniki: batat, mąka tortowa, cebula, jaja, płatki kukurydziane, papryka słodka, masło, sól, habanero
Alergeny: pszenica, jaja, mleko
Opakowanie: 500g Porcja restauracyjna to 125g-150g
Propozycje podania ravioli:
- pomidorki koktajlowe, kolendra
- śmietana kwaśna, limonka, orzeszki nerkowca
- palone masło, salami, pomidorki
Sposób gotowania ravioli: zamrożone ravioli wrzucić na wrzącą wodę i gotować na niskim ogniu przez około 2 minuty. W międzyczasie przygotować okrasę w osobnej patelni. Dolać kilka łyżek wody z gotowania a następnie przełożyć ravioli prosto z gotującej się wody do patelni z okrasą. Potrząsać aby ravioli połączyły się z okrasą i gotować ok 1 minuty do momentu zagęszczenia okrasy.
Produkt mrożony szokowo zachowuje idealną świeżość i jakość.
Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna kJ/kcal |
703,55 kJ/168,04 kcal |
Tłuszcz |
2,29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,05 g |
Węglowodany |
32,05 g |
W tym cukry |
3,13 g |
Błonnik |
2,43 g |
Białko |
4,71 g |
Sól |
0,42 g |
Opinie o produkcie (0)

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.


Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Świąteczny sos orzechowy
Nasza mocno orzechowa propozycja na świąteczny stół. Tagliatelle kakaowe z sosem orzechowym. Proste danie z tradycji Piemontu. Idealne na Wigilijną kolację dla makaroniarzy.
Konfitowane udo gęsie z gnocchi kasztanowymi
Przepis dość czasochłonny ale dla pysznej gęsiny z gnocchi kasztanowymi warto :)
Gnocchi kasztanowe można również podać z musem z gruszki na białym winie (przepis) i podać z upieczoną gęsią.
Gnocchi kasztanowe kup teraz