

Gnocchi migdałowe 500 g bezglutenowe






Opis
Ręcznie krojone gnocchi migdałowe, bezglutenowe.
Skład: ziemniaki, mąka z tapioki, migdały, jaja
Alergeny: jaja, orzechy
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu.
Sposób gotowania: zamrożone gnocchi wrzucić na wrzącą wodę i gotować na niskim ogniu przez około 2 minuty. Wrzucić objętościową jedną część produktu na dwie części wody, tak aby temperatura nie spadła i produkt nie stracił na konzystencji.
W międzyczasie przygotować okrasę w osobnej patelni. Dolać kilka łyżek wody z gotowania a następnie przełożyć gnocchi prosto z gotującej się wody do patelni z okrasą. Potrząsać aby gnocchi połączyły się z okrasą i gotować ok 1 minuty do momentu zagęszczenia okrasy.
Produkt mrożony szokowo zachowuje idealną świeżość i jakość.
Opinie o produkcie (0)

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.


Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Świąteczny sos orzechowy
Nasza mocno orzechowa propozycja na świąteczny stół. Tagliatelle kakaowe z sosem orzechowym. Proste danie z tradycji Piemontu. Idealne na Wigilijną kolację dla makaroniarzy.
Konfitowane udo gęsie z gnocchi kasztanowymi
Przepis dość czasochłonny ale dla pysznej gęsiny z gnocchi kasztanowymi warto :)
Gnocchi kasztanowe można również podać z musem z gruszki na białym winie (przepis) i podać z upieczoną gęsią.
Gnocchi kasztanowe kup teraz