Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pasztet z pieczonej dziczyzny ze śliwkami i tymiankiem.
Słoik 150g, pasteryzowany.
Składniki: mięso z sarny, boczek z dzika, śliwki, cebula, marchew, śliwki suszone, seler naciowy, sól, tymianek, rozmaryn
Polecany do kanapek i krakersów.
Opinie o produkcie (1)
izabela
25 kwietnia 2022
Nie jem dużo mięsa, ale tak całkiem nie umiałabym się bez niego obejść, dlatego cenię jego jak najlepsze wykorzystanie z poszanowaniem jego walorów. I to smarowidło dokładnie takie jest. Skoro pieczona sarna i boczek z dzika to smak wyrazisty, mocny i głęboki. Śliwka i cebula świetnie się tu sprawdza, a tymianek i rozmaryn to idealne zioła dla takiego zestawu mięs. Jako dodatek seler naciowy, którego po prostu nie lubię, ale tutaj w tym połączeniu jego smak niewyczuwalny, łączy się z całością, nie drażniąc swoim smakiem. No i ta konsystencja, czuć że to mięso, posiekane, nie zmielone. Lubię te drobinki dodatków, tu śliweczka, tu cebulka, tu czerwona marcheweczka. Widzimy co jemy. Dla mnie to bardzo ważne i to jest dla mnie poszanowanie składników.
Do tego smarowidła na pewno wrócę, urzekło mnie.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.
izabela
Nie jem dużo mięsa, ale tak całkiem nie umiałabym się bez niego obejść, dlatego cenię jego jak najlepsze wykorzystanie z poszanowaniem jego walorów. I to smarowidło dokładnie takie jest. Skoro pieczona sarna i boczek z dzika to smak wyrazisty, mocny i głęboki. Śliwka i cebula świetnie się tu sprawdza, a tymianek i rozmaryn to idealne zioła dla takiego zestawu mięs. Jako dodatek seler naciowy, którego po prostu nie lubię, ale tutaj w tym połączeniu jego smak niewyczuwalny, łączy się z całością, nie drażniąc swoim smakiem. No i ta konsystencja, czuć że to mięso, posiekane, nie zmielone. Lubię te drobinki dodatków, tu śliweczka, tu cebulka, tu czerwona marcheweczka. Widzimy co jemy. Dla mnie to bardzo ważne i to jest dla mnie poszanowanie składników. Do tego smarowidła na pewno wrócę, urzekło mnie.