

Ravioli karkówka wędzony czosnek 500 g






Opis
Ravioli z karkówki wieprzowej, wędzony czosnek, cebula, seler, marchew, popiół z łupin czosnku, w cieście z mąki pszennej i jaj.
Składniki: mąka tortowa, karkówka wieprzowa, jaja, cebula, marchew, seler, wędzony czosnek, sól
Alergeny: pszenica, jaja, mleko, gorczyca, seler
Opakowanie: 500g Porcja restauracyjna to 125g-150g
Propozycja podania:
- masło, demi glace, rozmaryn
- pomidorki kotajlowe, świeże oregano
- sos pomidorowy na bazie szynki parmeńskiej i cebuli
Sposób gotowania: zamrożone ravioli wrzucić na wrzącą wodę i gotować na niskim ogniu przez około 2 minuty. W międzyczasie przygotować okrasę w osobnej patelni. Dolać kilka łyżek wody z gotowania a następnie przełożyć ravioli prosto z gotującej się wody do patelni z okrasą. Potrząsać aby ravioli połączyły się z okrasą i gotować ok 1 minuty do momentu zagęszczenia okrasy.
Produkt mrożony szokowo zachowuje idealną świeżość i jakość.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU |
|
Wartość energetyczna kJ/ kcal |
914,4 kJ / 218,4 kcal |
Tłuszcz |
5,5 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,2 g |
Węglowodany |
28 g |
W tym cukry |
1 g |
Blonnik |
1,1 g |
Białko |
13,8 g |
Sól |
0,5 g |
Opinie o produkcie (0)

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.


Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Świąteczny sos orzechowy
Nasza mocno orzechowa propozycja na świąteczny stół. Tagliatelle kakaowe z sosem orzechowym. Proste danie z tradycji Piemontu. Idealne na Wigilijną kolację dla makaroniarzy.
Konfitowane udo gęsie z gnocchi kasztanowymi
Przepis dość czasochłonny ale dla pysznej gęsiny z gnocchi kasztanowymi warto :)
Gnocchi kasztanowe można również podać z musem z gruszki na białym winie (przepis) i podać z upieczoną gęsią.
Gnocchi kasztanowe kup teraz