Raviolini z wątróbką cielęcą i kaparami 500 g

Cena: 29,00 zł 29.00
ilość szt.
Zyskujesz 29 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

Ravioli rzemieślnicze wątróbka cielęca z kaparami. Ciasto z mąki pszennej i jaj. Ciasto z mąki pszennej i jaj. Skład: wątroba cielęca, kapary, cebula, masło, ziemniak, marchew, seler, sól, pieprz.

Alergeny: gluten, jaja, seler

Propozycje podania:

  • bulion z palonych warzyw, pigwy i tymianku
  • mus jabłkowy z dodatkiem szalotki i białego wina
  • gęsty sos na bazie popiołu z łupek cebuli, gruszka z patelni
  • palone masło, tymianek

Sposób gotowania: zamrożone ravioli wrzucić na wrzącą wodę i gotować na niskim ogniu przez około 2 minuty. W międzyczasie przygotować okrasę w osobnej patelni. Dolać kilka łyżek wody z gotowania a następnie przełożyć ravioli prosto z gotującej się wody do patelni z okrasą. Potrząsać aby ravioli połączyły się z okrasą i gotować ok 1 minuty do momentu zagęszczenia okrasy. 

Produkt mrożony szokowo zachowuje idealną świeżość i jakość.

 

 

Opinie o produkcie (0)

Program Lojalnościowy

Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Promocje
Ravioli groszek z miętą 500 g
Ravioli groszek z miętą 500 g
26,00 zł 14,00 zł
Tagliatelle "Zero-Waste"  1000g
Tagliatelle "Zero-Waste" 1000g
23,00 zł 19,00 zł
szt.
Tagliatelle nero di sepia 1000 g
Tagliatelle nero di sepia 1000 g
38,00 zł 28,00 zł
szt.
Twarożek mascarpone z ziołami ravioli  500 g
Twarożek mascarpone z ziołami ravioli 500 g
28,00 zł 18,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl