

Ziemniaki ricotta por ravioli 500 g






Opis
Ravioli rzemieślnicze, ricotta, por, ziemniak i grana padano, w cieście z mąki pszennej i jaj, dwustronne, jednostronnie barwione szpinakiem. Produkt mrożony szokowo. Termin przydatności nadany przez producenta to 60 dni, jakkolwiek przechowuje się nawet 6 miesięcy.
Propozycje podania:
- pomidorki koktajlowe, masło
- sos pomidorowy
- ragu rybne
- masło, krewetki, popiół z cebuli
- pesto pietruszkowe
Sposób gotowania: zamrożone ravioli wrzucić na wrzącą wodę i gotować na niskim ogniu przez około 2 minuty. W międzyczasie przygotować okrasę w osobnej patelni. Dolać kilka łyżek wody z gotowania a następnie przełożyć ravioli prosto z gotującej się wody do patelni z okrasą. Potrząsać aby ravioli połączyły się z okrasą i gotować ok 1 minuty do momentu zagęszczenia okrasy.
Produkt mrożony szokowo zachowuje idealną świeżość i jakość.
Opinie o produkcie (0)

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.


Zbieraj punkty za zakupy i zyskaj 50 złotych na kolejne zakupy w sklepie internetowym La Fileja. Więcej

Świąteczny sos orzechowy
Nasza mocno orzechowa propozycja na świąteczny stół. Tagliatelle kakaowe z sosem orzechowym. Proste danie z tradycji Piemontu. Idealne na Wigilijną kolację dla makaroniarzy.
Konfitowane udo gęsie z gnocchi kasztanowymi
Przepis dość czasochłonny ale dla pysznej gęsiny z gnocchi kasztanowymi warto :)
Gnocchi kasztanowe można również podać z musem z gruszki na białym winie (przepis) i podać z upieczoną gęsią.
Gnocchi kasztanowe kup teraz