Jeśli pracowałeś w gastronomii to jesteś u nas bardzo mile widziany(a). Docenisz wolne weekendy i wolne wieczory. Twój życiorys zyska a jeśli będziesz chciał(a), to możesz się rozwijać razem z La Fileja.
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą a nasze produkty zachwycają gastronomię w całej Polsce. Twój życiorys zyska a jeśli będziesz chciał(a), to możesz się rozwijać razem z La Fileja.
Osoba na tym stanowisku:
będzie asystowała produkcję w planowaniu zadań zespołu i realizacji zamówień
będzie przygotowywała składniki do produkcji
będzie pracowała z maszyną do produkcji ravioli i makaronów
będzie wspomagała kuchnię przy produkcji farszy
będzie zajmowała się pakowaniem wyprodukowanego towaru
będzie asystowała zespół gdzie będzie potrzeba :)
Praca w pełnym wymiarze od poniedziałku do piątku. Praca zmianowa do ustalenia między 6:00-18:00. Preferujemy pełny etat, ale również możliwość 1/2 lub 3/4.
Wymagamy:
- sprawności fizycznej
- dobrej organizacji pracy
- bardzo dobrej komunikatywności nie tylko językowej
- chęci uczenia się i rozwoju
- książeczki Sanepid
Wynagrodzenie: uzależnione od doświadczenia kandydata, formy zatrudnienia oraz jak szybko wdroży się w nowe obowiązki oraz przejmie odpowiedzialność za powierzone zadania. Stawka startowa to 28 zł brutto
Umowa zlecenie. Umowa o pracę możliwa po minimum roku zatrudnienia.
Prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres e-mail kadry@lafileja.pl
prosimy aby agencje nie składały nam ofert!
© Pastificio La Fileja