Zamówienia detaliczne przyjmujemy za pośrednictwem sklepu inermetowego pod adresem www.sklep.lafileja.pl.
Informacji udzielamy pod adresem email zamowienia@lafileja.pl. Realizacja nastąpi w ciągu maksymalnie 5 dni roboczych po wcześniejszym opłaceniu online, przelewem na nr konta
Mbank 28 1140 2004 0000 3002 7573 5939
lub kodem Blik kontaktując się z obsługą zamówień na numer telefonu 728 842 503.
Realizujemy zamówienia o minimalnej wartości 200 złotych. Koszt dostawy na terenie Wrocławia wynosi 35 złotych. Darmową dostawę ofertujemy dla zamówień powyżej 350 złotych.
Koszt wysyłki kurierem w termosie z suchym lodem wynosi 49 złotych. Wysyłamy za pośrednictwem usługi kurier DPD lub DPD pickup. Zamówienia dostarczane są w ciągu 48h. Nie bierzemy odpowiedzialności za zamówienia niedostarczone skutecznie z powodu nieobecności lub nieodebrane z punktu DPD w dniu doręczenia do punktu. W treści zamówienia należy określić preferowany sposób wysyłki, adres doręczenia oraz telefon kontaktowy.
Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.
Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.
Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 45 dni od daty produkcji.
Składniki: semolina (70%), jajka (17%), sepia (czarny atrament z kałamarnicy, woda, sól, środek zagęszczający E466) (6,5%), woda (6,49%), sól (0,01%).
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.
przepis: Krem z groszku z krewetkami
Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.
Makaron grube spaghetti o średnicy 3,2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.
Przepisy:
Pijane spaghetti
Spaghetti alla puttanesca
Składniki: mąka pszenna semolina, woda, sól.
Makaron spaghetti o średnicy 2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.
Składniki: mąka pszenna semolina, jaja, woda, sól.
Makaron spaghetti jajeczne o średnicy 2 mm. Wyciskany na matrycy z brązu, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 60 dni od daty produkcji.
Tagliatelle szpinakowe z ricottą, miętą i pistacjami
Składniki: mąka orkiszowa, jaja, woda, sól.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki: pszenica durum, jaja, pomidor, woda, sól.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Termin przydatności do spożycia 30 dni od daty produkcji.
Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.
Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.
Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.
Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.
Składniki: pszenica durum, jaja (18,21%), woda, sól.
Makaron wyciskany na matrycy z brązu, świeży mrożony szokowo.
Przepisy: Rigatoni z dorszem i kremem z papryki
Składniki: mąka pszenna , jaja, woda, tymianek, sól, borowik (31%), ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól) , ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło , cebula, przyprawy - sól, pieprz, gałka muszkatołowa.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka pszenna, jaja, woda , kurkuma farsz:
kaczka (59,5%) gruszka (25,5%) pieczone warzywa (marchew, seler naciowy) , majeranek.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
przepis: Mus z szalotki
Składniki: mąka pszenna, jaja, szpinak, woda, sól, ziemniak, por, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło , pietruszka, przyprawy - sól, pieprz.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
przepis: Ravioli z krewetkami
Składniki: mąka pszenna, ricotta (40%)- włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), jaja, ser Gorgonzola DOP (mleko, sól, podpuszczka) (11%), ser Emilgrana (mleko, serwatka, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), szpinak, sól, pieprz.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka pszenna, jaja, woda, sól, pieczona łopatka wieprzowa (64%), pieczone warzywa (seler naciowy, cebula, marchew), ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), oliwa z oliwek, przyprawy - sól, pieprz, gałka muszkatołowa
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
przepis: Sos śliwkowy z porto
Ravioli dorsz z porem z omułkami w pomidorach
Składniki: mąka pszenna, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), mortadela (30%) (mięso wieprzowe, flaki wieprzowe, mięso odkostnione mechanicznie, tłuszcz wieprzowy, sól, pistacje (0,6%), przyprawy, naturalne aromaty, przeciwutleniacz: erytrobinian sodu, konserwant: azotyn sodu), jaja, ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), pistacje (2,5%) sól, pieprz.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka semolina z pszenicy durum, woda, koncentrat pomidorowy, sól,
farsz : dynia (62%) pigwa (24%) cebula, olej rzepakowy, przyprawy - sól, pieprz.
Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka pszenna, ricotta - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), maliny (15%), ser lazur (12%) - mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, jaja, ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), sól, pieprz. Może zawierać śladowe ilości: gorczyca, soja, seler, orzeszki ziemne.
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka semolina z pszenicy durum, woda, sól, puder z buraka, pieczony burak (61%), cebula, suszona śliwka (12%), olej rzepakowy, papryczka chilli (0,8%), przyprawy - sól.
Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka pszenna , jaja ,woda, sól, papryka w pudrze, salami spianata picante, ricotta - włoski ser podpuszkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól, regulator kwasowości (E33) (54%), grana padano (mleko, sól, podpuszka, lizozym z jajka)
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: maka orkiszowa (30%), kasztan (22,6%), ricotta (22,6%) - włoski ser podpuszczkowy z serwatki (serwatka, śmietanka, sól), cebula, jaja, ser emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka), masło, oliwa z oliwek, sól, pieprz. Może zawierać śladowe ilości: gorczyca, soja, seler, orzeszki ziemne
Ciasto wałkowane z mąki orkiszowej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: ciasto: mąka pszenna, jajka, szpinak. farsz: szpinak liściasty, ser ricotta (serwatka, śmietanka, sól, regulator kwasowości (E33)), ser Emilgrana (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jajka).
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: marchew (33%), pszenica durum, cebula, oliwa z oliwek, papryczka chilli (0,13%), sól.
Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: ziemniak, fenkuł bulwa(33%), pszenica durum, cebula, oliwa z oliwek, nasiona kopru włoskiego (0,13%), sól, pieprz
Ciasto wałkowane z mąki z pszenicy durum. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: batat (45%), mąka pszenna, cebula, jaja, masło, papryka puder, habanero (0,3%), sól
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki:
mąka pszenna, ricotta, suszone pomidory, jaja, pecorino, koncentrat pomidorowy, kapary, sól, pietruszka, oregano
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
Składniki: mąka pszenna, ricotta, jaja, oliwki konserwowe, grana padano, migdały płatki, szpinak, sól, kurkuma
Ciasto wałkowane z mąki pszennej i jaj. Produkt bez sztucznych barwników i ulepszaczy.
© Pastificio La Fileja